Kanser – Rawatan Di Hospital Alternatif

Baru2 ini saya dihubungi olih seorang kenalan yang memberitahu saya kawannya seorang ahli perniagaan yang kaya raya telah menghabiskan sebanyak RM100 ribu ringgit dihospital swasta untuk mengubat kanser usus yang dihadapinya.


Bukan sahaja ususnya terpaksa dipotong 4cm malah kansernya telah pun menyerang paru2nya.Kaedah biasa perubatan ortodoks ini bukan sahaja mampu menyebabkan kanser bertambah parah,malah ia juga berupaya untuk mengeringkan duit simpanan anda.


Pelangan saya yang mengelak untuk melakukan rawatan kimo dan pembedahan telah diminta olih doctor untuk menyiapkan Rm100 ribu untuk pembedahan dan kimoterapi.Tetapi apabila ditanya peluang untuk sembuh,mereka menawarkannya untuk hidup selama 5 tahun.


Inilah kekebalan rawatan ortodoks untuk kanser,anda tiada hak untuk membuat apa2 tuntutan sekirannya kaedah rawatan mereka gagal.Anda tak bolih ambil apa2  tindakkan undang2 kerana telah dipengaruhi untuk menurunkan tandatangan   pada borang2 tertentu.


DALAM ERTIKATA LAIN WALAU APAPUN RAWATAN ORTODOKS GAGAL ANDA TETAP HILANG RM100 RIBU RINGGIT.


Kepada mereka yang mempunyai kemampuan dan tidak begitu menaruh keyakinan kepada protocol2 tertentu dalam perubatan alternative atau mereka yang keadaan kansernya amat teruk adalah dinasihatkan untuk mendapatkan rawatan alternative dihospital kanser di Mexico.


Tidak kira apa jenis kanser dan tahap  yang paling kritikal hospital2 alternatif kanser di Mexico mempunyai 70 hingga 80 peratus kesembuhan melalui kaedah yang tidak menggunakan pembedahan,kimoterpi dan sinaran radiasi.


Ada lebih kurang  20 hospital persendirian yang dikendalikan olih doktor2 terlatih kebanyakkanya doktor dari Amerika yang tidak dapat mempraktikan rawatan alternative untuk kanser di Amerika kerana tekanan dari FDA dan mereka mempraktikkanya melakukannya di Mexico.


Bahkan perintis dan pengkaji Vitamin B17 yang terkemuka Dr Kerbs memberi hak pengilangan  produk2 Vitamin B17 kepada pengeluar di Mexico kerana system perundangan disana adalah bebas dan tidak tertakluk kepada sebarang undang2 WHO berkaitan rawatan alternative untuk kanser.


Saban tahun beribu ribu pesakit kanser dari Amerika menyeberangi sempadan untuk mendapatkan rawatan kanser dihospital2 kanser di Mexico kerana kosnya yang murah dan yang terpenting rekod kesembuhannya yang tinggi.Bahkan terdapat ramai selebriti2 dan “public figure” di Amerika pergi berubat disana.


Dr Otto seorang doktor kanser alternative warga German menyatakan bahawa terdapat pegawai2 FDA dan keluarga mereka datang ke kliniknya di Mexico dan German untuk mendapatkan rawatan alternative kanser.Ini amat lucu kerana mereka sendiri tidak sanggup untuk melalui kaedah rawatan ortodoks yang mereka sendiri menguatkuasakan undang2 keatas produk2 dan klinik2 rawatan alternative.


Tahukah anda presiden Amerika Ronald Reagan terbang ke German untuk mendapatkan rawatan alternative apabila beliau disahkan mengidap kanser usus.Namun perkara ini ditutup dari pengetahuan warga Amerika.


Anak jutawan kosmestik Max Factor,Donald pergi ke hospital kanser alternative di Mexico apabila beliau disahkan menghidap kanser paru2 jenis carcinoma yang paling berbahaya.pada November 1986.Doktor menyatakan kepadanya “anda Cuma ada 6 bulan sahaja untuk hidup”.Beliau telah disahkan olih doktornya bebas dari kanser tika ini.


Bret Butler,pemain “baseball bertaraf jutawan ” untuk kelab “Los Angelas Doggers” yang terkenal pergi ke Mexico apabila dia menghidap kanser tekak.Beliau kini sembuh sepenuhnya.


Eddie Albert pelakon sitcom terkenal Amerika pada tahun 60an membawa isterinya ke Mexico apabila telah disahkan menghidap kanser.Beliau kini terlibat dalam aktiviti mempromosi rawatan alternative kanser.


Rebecca de Mornay seorang aktres yang pernah beraksi disamping  Tom Cruise dalam filem “Risky Business” membawa ibunya  mendapatkan rawatan kanser di Mexico.


Barangkali anda adalah peminat pelakon terkenal Steve Mc Queen actor Hollywood yang terkenal dengan watak hero yang “cool”.Tahukah anda beliau pernah mengidap kanser paru2 yang paling berbahaya dikenali sebagai “mesotheloma” pada tahun 1979.Doktor telah berputus asa untuk merawatnya kerana ia jenis kanser yang amat agresif dan telah merebak ke abdomennya.


Setelah doktor Amerika kebuntuan dan mengatakan padanya tiada kaedah lagi untuk merawatnya Mc Queen beralih kepada doktor kanser alternative di Mexico yang dengan segera meletakkannya dalam protocol diet anti kanser dan menyuntiknya dengan Vitamin B17 yang juga dikenali dengan nama leaterile.


Mc Queen telah sembuh sepenuhnya dan sebagai tanda penghargaan beliau telah menubuhkan pasukan doktor kanser alternative untuk membantu selebriti2 Hollywood untuk mendapatkan nasihat dan bimbingan rawatan kanser.Salah seorang dari mereka sekarang ini membuka klinik kanser alternative di Mexico.


Mc Queen telah sembuh sepenuhnya namun kesan2 rawatan ortodok seperti pembedahan berulangkali dan rawatan kimoterapi telah memberi kesan yang mendalam kepada organ2 dalamannya. Beliau meninggal tidak lama kemudian akiibat masaalah yang berkaitan dengan potassium dalam badannya.


Isteri beliau yang marah dan kecewa dengan perundangan yang menekan rawatan alternative kanser telah menulis dalam memoirnya berjudul “America Turns Its  Back On  Steve Mc Queen”.

 


Mari kongsi mengenai kisah seorang yang telah membelanjakan usd618,000 untuk mengubat kanser buah pinggangnya tetapi menemui ajal dikatil hospital.


1.Kos membuang buah pinggang yang dijangkiti kanser –USD25,000


2.2 tahun kemudian terpaksa mengambil dadah jenis “interliuken” kerana kansernya telah merebak.Setiap dos berharga USD735


3.Kansernya telah merebak ke paru2 dan dipaksa mengambil suntikan kimoterapi berharga USD27,360 setiap dos

4.Dia kemudiannya menjalani 60 kali “chest scan” yang setiap satu scan berharga USD3200  berjumlah USD192,000


5.Kemudian mereka membekalkannya dengan jenis dadah kimo “sutent” yang setiap pil berharga USD200 berjumlah USD6000


6.Pada bulan Disember 2007 beliau dikejarkan kehospital kerana kansernya telah merebak ke otak.Doktor telah merawatnya selama 4 hari dan pada hari ke lima beliau meninggal dunia.Kos untuk 4 hari rawatan terakhir beliau berharga USD43000.


JUMLAH KESELURUHAN YANG TERPAKSA DIKELUARKAN BELIAU UNTUK MATI DALAM KESAKITAN BERJUMLAH USD618,000.Cara menghadapi kematian  yang paling mahal didunia.


Berapakah kos untuk 4 ke 10 minggu untuk rawatan kanser di hospital kanser di Mexico.


RM124,000

RM77,000

RM46000


Harga diatas ialah anggaran kasar.Ia banyak bergantung kepada


1.Jenis kanser dan tahap – berkait dengan kaedah rawatan

2.Jika anda telah menjalani rawatan kimo,bedah dan radiasi

3.Jenis hospital.3 bintang,5 bintang  ( kemudahan / facilities )

Kebiasaanya harga diatas adalah mencakupi


Perubatan,ubat2tan,pengginapan dan pengangkutan domastik.


Rawatan 5 bintang bermaksud anda dibekalkan dengan 1 pasukan yang terdiri dari doktor,jururawat dan beberapa pakar lain yang hanya bekerja untuk merawat kanser anda sampai sembuh.


Apa yang anda perlukan jika ingin mendapatkan rawatan disana


1.Pengurusan perjalanan termasuk visa,tiket penerbangan antarabangsa dan penerbangan domestic dan penginapan transist disempadan USA/Mexico


2.Lapuran lengkap dari hospital disini termasuk jenis kanser,tahap kanser,rawatan yang telah diberikan dan kondisi semasa anda.


3.Sediakan wang yang mencukupi.


Anda dibenarkan membawa teman untuk menunggu anda dihospital dan ini tidak termasuk dalam kos perubatan.


Makanan halal bolih di beli di Pheonix seperti beras,telor dan lain2 makanan ala Asia namun kebiasaanya penghidap kanser akan diberikan sayuran dan jus buah2an.


Secara keseluruhannya kaedah rawatan disana adalah seperti berikut


Suntikkan Leaterile vitamin B17,vitamin C dan DMSO

Hypertemia – demam buatan

Ozone theraphy

Infrared sauna

Enzyme Theraphy

UV light

Detokfikasi theraphy

Electromagnetic theraphy

Suntikan Poly-MVA

Stem cell theraphy

Suntikan RAPHA-EL – formula botanic

Kesemua kaedah diatas bergantung kepada jenis dan tahap kanser.


Selepas 4 atau 10 minggu rawatan,anda dibenarkan pulang dengan dibekalkan beberapa suplimen dan tunjuk ajar untuk rawatan susulan yang bolih dilakaukan dirumah.Rawatan susulan dirumah kebiasaanya kanser anda telah berada ditahap “remission” dan ia lebih kepada membunuh saki baki kuman kanser yang masih berada dalam badan untuk memastikan ia tidak lagi kembali menjadi tumor.

Kepada sesiapa yang berhasrat untuk berubat samada di Mexico atau Germany bolih menghubungi saya untuk urusan tersebut.

Leave a Reply