MARI BACA KISAH BENAR INI

Petikkan cerita benar ini saya dapat dalam salah satu dari “news letter” dan saya cuba menterjemahkannya sebaik mungkin untuk sama sama kita mendapat manafaat dari nya.

 

DR ANTONIO BERJAYA DIMANA DOKTOR BRITISH GAGAL

 

Dr Antonio adalah salah seorang doktor rawatan alternatif untuk kanser dari Mexico,negara yang membenarkan penggunaan rawatan alternatif untuk kanser.

 

Pada tahun 2009 beliau telah menimbulkan keributan di Britain kerana telah menyelamatkan nyawa seorng kanak kanak Britain dari sejenis kanser yang amat merbahaya.

Begini kisahnya.

Seorang doktor diraja British yang terbaik kebingungan kerana tidak mampu merawat kanser seorang kanak kanak yang mempunyai kanser neurobiilastoma tahap 4.Kanak kanak ini mempunyai 11 tumor pada badanya dan tumor2 itu membesar dengan amat pantas.

 

Pembedahan hampir mustahil kerana kedudukkan tumor yang berhmpiran dengan organ2 sensitif.Jadi pada tahun 2007 doktor British yang terkenal ini telah menjatuhkan hukuman mati pada kanak2 tersebut dengan berkata kepada kedua ibu bapa kanak2 tersebut “Bawalah anak anda pulang,tidak

ada apa lagi yang bolih kami lakukan”

 

Seperti yang dapat anda bayangkan,betapa hancurnya hati seorang ibu untuk menerima kenyataan akan kehilangan anak dalam usia yang masih kecil.

 

Malah sebelum itu mereka pernah mendengar mengenai klinik Dr Antonio yang pada masa itu mereka agak ragu2 mengenai keupayaannya,namun setelah Dr diraja British sendiri telah menolak untuk terus merawat anak mereka,adalah lebih baik mencuba apa sahaja kaedah lalu mereka sekeluarga terbang ke Mexico untuk berunding dengan Dr Antanio.

 

Dr Antonio yang berbakat ini telah merawat kanak2 ini,menghapuskan jutaan sel kanser tanpa rasa mual dan tanpa kehilangan rambut.

 

Seperti doktor2 hebat lain di Mexico,Dr Antonio membunuh tumor2 ini dengan menggunakan terapi alam semulajadi termasuklah

 

“HYPERTEMIA” , IAITU DENGAN MENGUJUDKAN DEMAM BUATAN YANG MENYEBABKAN  SEL SEL KANSER  MATI KEPANASAN.SEL SEL KANSER TIDAK TAHAN KEPADA SUHU PANAS NAMUN SEL2 NORMAL MAMPU BERTAHAN DENGAN SUHU PANAS.

TERAPI OKSIGEN.BERJUTA JUTA SEL KANSER MATI APABILA OKSIGEN DIBEKALKAN KEPADA MEREKA.

BELIAU JUGA MENGGUNAKAN KAEDAH SUNTIKKAN LEATERIL B17 DENGAN VITAMIN C.IA MEMBUNUH SEL KANSER DAN MENGELUARKAN RADIKAL BEBAS DARI DALAM TUBUH

MENGAMALKAN DIET KETAT DENGAN MEMBEKALKAN NUTRISI YANG DIPERLUKAN OLIH BADAN

DETOKFIKASI UNTUK MENYINGKIRKAN BAHAN TOKSID DAN BAHAN2 YANG MEMBOLIHKAN KANSER BERULANG.

 

Kaedah rawatan diatas adalah diluar pengetahuan doktor di Britain dan ianya dianggap menyalahi undang2 menggunakan sesetengh bahan2 seperti yang digunakan olih Dr Antonio.Demiakian juga di Amerika.Anda bolih merengkok dalam penjara sekiranya mempunyai simpanan Leaterile dalam rumah anda.

 

Namun di Mexico doktor2 disana bebas mengamalkan rawatan alternatif.

 

Ketika kanak2 itu dibawa pulang ke Britain pada tahun 2008, ia telh dibawa untuk menjalani imbasan dan nyata tumor2 telahpun tiada.Tabloid Britain pada masa itu memberikan liputan yang meluas.Dan anda bolih membayangkan kegembiraan kedua ibu bapa kanak2 tersebut.

 

Tapi sayangnya, tidak ada apa yang  berubah di Britain, dan ribuan orang masih mati  sia sia   kerana mereka tidak boleh mendapatkan rawatan yang sebegitu  berkesan di Britain..

 

RAWATAN ALTERNATIF DALAM BAHAYA


Berita terbaharu ini baru sampai ke email saya mengenai cadangan mengawal semua jenis ubat yang berkonsepkan herba dari alam semulajadi..Ini termasuklah segala jenis vitamin,supliment ( makanan tambahan ) tidak lagi bebas dijual disemua kedai2 farmasi.


Ia akan bermula di Eropah ( negara2 EU ) apabila ketua2 kerajaan EU akan membentangkan rang undang2 berkaitan pengawalan ubat2 herba dan rawatan alternatif kepada semua jenis penyakit.


Undang2 ini apabila diluluskan kelak akan dikuatkuasakan disemua negara2 EU dan tidak mustahil ianya akan diikuti oleh semua negara didunia termasuk dinegara kita kerana tekanan politik yang bakal dilakukan melalui PBB dibawah selian WHO

 

Adalah dipercayai agenda ini digerakkan olih mafia2 pemilik2 industri farmasi kerana semenjak 1 dekad yang lalu,keuntungan tahunan industri farmasi telah terjejas teruk.Sebahagian penduduk dunia terutamanya di Eropah dan Amerika Syarikat telah beralih kepada kaedah rawatan semulajadi untuk merawat pelbagai jenis penyakit kronik yang dihidapi terutama penyakit2 berkos tinggi seperti penyakit kanser dan jantung.

Dunia perubatan kanser melalui kaedah kimoterapi sebenarnya sedang melalui zaman gelap kerana kegagalan kaedah itu untuk menyelamatkan nyawa manusia.Berjuta2 pesakit kanser terutamanya di Eropah dan Amerika telah beralih arah ke rawatan alternatif yang menjanjikan rawatan yang tidak menyeksakan dan kadar peratusan sembuh  yang jauh lebih tinggi.

 

A 2005 Investigation by the Department of Radiation Oncology, Northern Sydney into the contribution of chemotherapy in 22 major adult malignancies concluded that ‘the overall contribution of curative and adjuvant cytoxic chemotherapy to 5-year survival in adults was estimated to be 2.3% in Australia, and 2.1% in America’.”

 

Olih itu satu kempen telah dilaksanakan untuk menghalang undang2 ini dari dibentangkan dan dilulukan oleh parlimen2 negara kesatuan Eropah.Walaupun kita tidak terlibat secara langsung dalam kempen ini,namun adalah penting kita mendapat info awal dan bersiap sedia.


Sekiranya rang undang2 ini berjaya dilulukan dalam masa 5 tahun dari sekArang ia akan dikuatkuasakan dirantau sebelah sini pula.Jangan lupa

“NEGARA  KITA  ADALAH ANGOTA   PBB  DAN TERTAKLUK  KEPADA  PERJANJIAN2 TERTENTU YANG DISEPAKATI  DI PBB.”


INFO  LANJUT  MENGENAI  BERITA INI DAN  KEMPEN TANDATANGAN ” PETITION”

SIILA KLIK   LINK DIIBAWAH.

http://www.ipetitions.com/petition/joininghandsinhealth/


One thought on “MARI BACA KISAH BENAR INI”

  1. I telah membacca sangat banyak berkenaan terapi semulajadi melalui pengunaan herba dan makanan segar. Kesihatan rakyat dunia tidak selari dengan rancangan Dunia Orde Baru oleh kuasa mafia banksters. Laporan daripada cendikiawan-cedikiawan Barat menunjukan dengan jelas ada rancangan mengurangkan populasi dunia dengan apa cara pun. Penggunaan dadah dalam terapi moden (Drug terapi) adalah sebahagian kecil daripada rancangan itu. Sila lihat http://www.inforwars.com/ www. Prisonplanet.com/ http://www.flucase.com/ http://www.Dr.Mercola

Leave a Reply