Protokol Vitamin B17 bah 2

Terdapat pelbagai kaedah rawatan kanser alternatif dan sebahagian kecilnya yang agak mudah dipraktikkan telah pun saya kongsikan dalam website ini.

Antara kaedah2 yang amat popular adalah Protokol Vitamin B17,Protokol Vitamin C, Protokol Protocel dan Protokol Sodium Bicarbonate atau baking soda.

Sebahagian doktor2 rawatan kanser kaedah alternatif berpendapat protokol Vitamin B17 mempunyai tindakbalas yang sangat perlahan terhadap sel2 kanser khususnya untuk jenis2 kanser tahap 4 atau tumor2 yang melebihi 3cm.

Jika terdapat tumor yang besar dalam organ khususnya dalam organ2 yang berotot seperti tumor dalam payudara atau dalam usus dan perut barangkali kaedah protokol Vitamin B17  tidak sesuai digunakan.

Walaubagaimana pun jika anda berhasrat mencegah perebakkan atau metastasis maka protokol ini amat sesuai dengan syarat tumor telah dikeluarkan melalui prosidur pembedahan.

Jika anda berhasrat untuk menggunakan protokol Vitamin B17,ia perlu digunakan secara maksima  yakni 12 gram satu sessi dan disertai dengan penggunaan  supliment2 sokongan yang lengkap seperti yang disyorkan olih pelupor kepada  protokol ini.

Antaranya adalah DMSO  6 hingga 10ml,Vitamin C 10ml minima,l glutathione 600mg,pancreatic enzyme atau bromelain dan penggunaan biji aprikot  mentah  yakni yang dikunyah dengan kuantiti 1 biji setiap 10kg berat badan setiap 1 jam.

Ramai yang mengabaikan pengambilan tablet B17 amigdalin 500mg sedangkan ia adalah sesuatu yang sangat  perlu diambil sekurang2nya 3 biji sehari.Bahkan ia adalah keperluan seumur hidup bagi mereka yang telah disahkan bebas kanser.

Dosage Vitamin B17 perlu dipertingkatkan dari 6 gram ke paras maksima 12 gram sehari.

Rehydration drip dengan menggunakan normal saline atau hartmans perlu diambil sekurang2nya setiap 2 atau 3 hari untuk membantu proses detokfikasi khususnya diperingkat selular.

Juicing adalah juga satu keperluan penting untuk membantu menyerap kesan2 sampingan dari protokol ini.

Ramai yang saya dapati menggunakan secara amat  minima khususnya  Vitamin B17  iv atau leateril bahkan dilakukan dengan kekerapan yang tidak konsisten bahkan ada yang tidak memberikan masa yang mencukupi untuk protokol ini mula bertindakbalas.

Proses detokfikasi seperti infra red suana atau coffee enema adalah satu keperluan bergantung kepada satuasi dan jenis kanser.

Olih itu jika anda berhasrat menggunakan protokol vitamin B17,anda perlu merancang secara teliti terutamanya yang melibatkan soal kos.Dan sila berikan masa sekurang2nya 4 ke 6 minggu sebelum anda berhasrat menukar protokol yang lain.Jika anda merasakan tidak mampu untuk melakukan protokol Vitamin B17 adalah lebih baik anda beralih kepada protokol2 kanser yang lain dan bersesuaian dengan budget anda.

Terdapat diluar sana mereka2  yang menawarkan pakej protokol Vitamin B17 untuk 5 hari,9 hari dan 15 hari.Ini adalah sesuatu yang SANGAT SALAH  dan membuang masa dan wang  anda.

Penggunaan B17 secara berkala adalah hanya disyorkan untuk tujuan2 maintenance selepas protokol penoh dilakukan terlebih dahulu.

Bahkan penggunaan 6 gram injectible B17 sepatutnya untuk 3 sessi sahaja.Lepas itu ia perlu diper tingkatkan kepada 9 gram dan  12 gram selepas 10  hari bergantung kepada tahap kanser.

Protokol Vitamin B17 perlu dibuat setiap hari (seperti yang dibuat di hospital Mexico )atau sekurang2nya selang satu hari untuk selama 21  sessi.

Berikut adalah kiraan kos berdasarkan harga  yang terdapat dalam pasaran yang bolih anda jadikan panduan, jika anda berhasrat untuk menggunakan protokol vitamin B17.

Anda memerlukan sekurang2nya 7 kotak injectible vitamin B17 ( RM1150 sekotak 10 ampul dimana setiap ampul bersamaan dengan 3 gram)Bermakna 1 kotak adalah bersamaan dengan 30 gram.

Berdasarkan kiraan 21  sessi,1 hingga 3 sessi  jumlah yang digunakan adalah sebanyak 6 vial bersamaan 18 gram

Sessi 4 hingga 13  jumlah yang digunakan adalah sebanyak 90  gram

Sessi 14  hingga sessi 21  adalah 96 gram

Jumlah keseluruhan adalah 204 gram selama 21 hari.

Jumlah ini adalah bersamaan dengan 7 kotak b17 intravenous.(leaterile)

Jumlah keseluruhan adalah RM8050.00

Anda memerlukan sekurang2nya 2 kotak lagi untuk maintenance sebelum melakukan imbasan untuk menilai keadaan kanser.

Sementara ujian  CEA memerlukan anda untuk menghentikan rawatan atau pengambilan apa2 suplimen sokongan selama 2 minggu.

Ini adalah kerana apabila anda menggunakan elemen2 antikanser terdapat sangat banyak sel2 kanser yang mati berlegar didalam salur darah.Ia memerlukan masa beberapa hari untuk hati dan organ2 detokfikasi membersihkan sisa2 sel2 kanser ini.Tempoh 2 minggu adalah sesuai untuk darah dikeluarkan untuk tujuan ujian CEA.

Gunakan vitamin C  sekurang2nya 10 gram hingga 15 gram 1 sessi.(RM250@30g/100ml ).

Vitamin C digunakan dalam protokol Vitamin B17 untuk 2 tujuan.Yang pertamanya adalah untuk mengimbangi dan menyerap kesan2 sampingan kepada Vitamin B17.

Yang keduanya adalah untuk memperkuatkan antibodi untuk membantu memusnahkan sel2 kanser dan pada masa yang sama ia melindungi sel2 yang sihat dari diserang olih sel2 kanser.

Doktor2 alternarif menggalakkan pesakit2 kanser yang menjalani kimoterapi atau radiasi mengambil vitamin C yang mencukupi untuk melindunggi sel2 yang sihat dari terjejas olih unsur pemusnah dadah kimo.

Dalam pakej2 yang biasa saya amati pesakit menggunakan sangat sedikit jumlah vitamin C yakni sebanyak 1 hingga 2 gram.

Anda perlu menggunakan sekurang2nya 10 gram untuk setiap sessi.Penggunaan Vitamin C dalam dosage besar seperti 25 atau 30 gram adalah lebih ekonomikal.

Apabila membeli Vitamin C apa yang perlu diberi perhatian adalah harga setiap gram vitamin C.

Umpamanya  botol 30 gram berharga RM250,jika dibahagikan, harga yang anda bayar adalah RM8 setiap 1 gram.

Jika anda melakukan sebanyak 21 sessi anda memerlukan sebanyak 210 gram bersamaan dengan RM1680.00.

DMSO adalah salah satu komponen penting dalam protokol Vitamin B17.Ia bertindak sebagai “carrier” kepada Vitamin B17  untuk menembusi kedalam organ2 yang terdapat tumor atau sel2 ksnser.Bahkan jika anda menghidap kanser dimana tulang telah terjejas,anda memerlukan sehingga 20ml jumlah DMSO setiap sessi.

Jumlah yang biasa disyorkan adalah sebanyak 6 ke 10ml.DMSO biasanya dilarutkan bersama Vitamin B17.

Saya tidak menggalakan DMSO dilarutkan bersama Vitamin C kerana ia bolih melemahkan kuasa atau fungsi DMSO.

DMSO berharga RM150 untuk 30ml Sebaiknya gunakan 10ml satu sessi.Anda memerlukan sehingga  150ml bersamaan 5 botol ( RM750 ) DMSO.

Glutatahion digunakan dalam protokol Vitamin B17 adalah untuk melindungi hati dan menyokong proses detokfikasi.Hati kerap menjadi sasaran akhir sel2 kanser dan toksid2 yang dirembeskan olih sel2 kanser.Bahkan jika sel2 kanser telah menjejaskan hati,anda memerlukan sehingga 1200mg glutatahion setiap sessi.

Glutatahion biasanya dilarutkan bersama Vitamin C  dan diberikan melalui drip.

L glutatahione 600mg berharga RM25 satu ampule.Anda hanya perlu gunakan 1 atau 2 ampule terutamanya untuk penghidap kanser hati.

Setiap kotak mengandungi 10 set glutatahion yang bolih digunakan selama 10 hari.RM525.00 diperlukan untuk protokol 21 hari Vitamin B17.

Tablet amigdalin 500mg berharga RM750 sebotol untuk 100 tablet.Ia diambil 1 biji 3 kali sehari.

Harga2 diatas adalah SURVEY terkini  yang tetdapat  dalam pasaran yang saya lakukan untuk produk2 berkaitan protokol vitamin B17.

Mungkin sahaja diluar sana ada yang menjual dengan lebih murah namun harga diatas adalah sebagai panduan yang bolih anda ikuti dalam membuat pembelian.

Anda juga bolih membeli terus secara online untuk mendapatkan harga yang lebih murah namun anda perlu mendapatkan KEBENARAN  dari pihak farmasi.

Olih kerana protokol vitamin B 17 banyak bergantung kepada kaedah intravenous termasuk kekerapan mendapatkan rehydration drip,vien anda perlu mudah diakses.Kebiasaanya mereka yang telah menjalani kaedah kimoterapi mempunyai salurnadi yang  agak sukar diakses.Ini  menyebabkan rawatan menjadi agak rumit.

Nota.: website ini TIDAK menjual suplimen2 yang dinyatakan diatas.Anda perlu mendapatkan  nasihat perubatan  dan diagnosis dari doktor anda untuk masaalah kesihatan yang anda alami