CARA MENGAMBIL BIJI APRIKOT

Merawat dan mencegah cancer


1.Mulakan dengan memakan sepotong buah betik atau Nenas, selepas 15_ 30 minit , minum (15 _20 Biji Apricot di blender dengan ½ biji Appel + 2 gelas air mineral ) tanpa gula. Mula pengambilan seawal jam 4 Pagi. Merupakan waktu yang paling lemah bagi sistem pertahanan sel kanser.


2. Mulakan dengan memakan sepotong buah betik atau Nenas, selepas 15_ 30 minit , minum (15 _20 Biji Apricot di blender dengan ½ biji Appel + 2 gelas air mineral ) tanpa gula. Mula pengambilan seterusnya jam 8.00 pagi.


3. Mulakan dengan memakan sepotong buah betik atau Nenas, selepas 15_ 30 minit , minum (15 _20 Biji Apricot di blender dengan ½ biji Appel + 2 gelas air mineral ) tanpa gula. Mula pengambilan seterusnya jam 12.00 Tengahari.


4. Mulakan dengan memakan sepotong buah betik atau Nenas, selepas 15_ 30 minit , minum (15 _20 Biji Apricot di blender dengan ½ biji Appel + 2 gelas air mineral ) tanpa gula. Mula pengambilan seterusnya jam 4.00 petang.


5. Mulakan dengan memakan sepotong buah betik atau Nenas, selepas 15_ 30 minit , minum (15 _20 Biji Apricot di blender dengan ½ biji Appel + 2 gelas air mineral ) tanpa gula. Mula pengambilan seterusnya jam 8.00 malam.


6. Mulakan dengan memakan sepotong buah betik atau Nenas, selepas 15_ 30 minit , minum (15 _20 Biji Apricot di blender dengan ½ biji Appel + 2 gelas air mineral ) tanpa gula. Mula pengambilan seterusnya jam 12.00 malam.


Untuk mereka yang telah disahkan mempunyai tumor atau kanser atau telah menjalani kimoterapi,tambahkan jumlah biji aprikot yang anda makan dalam gandaan 20,sehingga 300 biji.


Antara simpton2 overdos ialah anda akan berasa sedikit pening atau khayal.Jadi kurangkan jumlah pengambilannya sehingga ianya bersesuaian dengan kondisi tubuh anda.


Diet permakanan harian anda perlu diubah.Banyakkan makan sayuran hijau seperti brokoli,bayam,semua jenis ulam berdaun hijau,salad,timun dan sayuran berkekacang.Untuk minuman,yang terbaik adalah karot oren yag dibuat jus ( jagan tapis hampas )untuk dapatkan sedikit manisan campurkan sedikit madu asli.Jus anggur jingga atau apel hijau yang diblender dengan biji sekali ( jangan tapis hampas ).Teh herba adalah baik sebagai alternatif minuman anda.


Adalah penting untuk mengelakan makanan2 yang berunsur kulat atau makanan2 yang mengandungi kadar glukosa yang tinggi.Glukosa merupakan makanan utama sel kanser.


Elakkan semua jenis daging kerana anda tidak mahu kekuatan trypsin anda dibebankan dengan kerja2 tambahan mencernakan daging yang anda makan dalam keadaan sel kanser anda sedang merebak.


Elakkan memakan semua jenis produk tenusu dan coklat kerana ia berunsur kulat.Ikan masin,telor,telor asin dan semua jenis makanan yang dijeruk adalah musibah kepada kanser anda.


Proses penyembuhan memerlukan kesabaran untuk terus mengambil biji aprikot.Ia bolih memakan masa sehingga 1 tahun atau lebih bergantung kepada tahap kanser anda.Adakalanya proses pemulihan akan menyebabkan anda berasa sedikit ksakitan pada bahagian organ yang dijangkiti sebelum ia berangsur ansur hilang.


Jika anda belum disahkan pengidap kanser makan biji aprikot dalam 7 biji sehari sebagai suppliment.Ia akan membantu / menguatkan imunisasi untuk penghapusan unsur kanser dalam badan.Sebaik baiknya aprikot dimakan sebelum anda mula makan apa2 makanan.Untuk impak maksima biarkan 1 jam sebelum anda mula makan apa2 makanan.

Air mineral yang diminum,sebolih bolihnya tanpa klorin.Klorin bisa memusnahkan nutrin yg anda makan termasuk b17 dan dikhuatiri hanya sedikit nutrin yang dapat diserap olih badan kerana sebahagiannya telah termusnah.


Buasir biasa atau Buasir berdarah dirawat dengan menggunakan B17 ( Biji Apricot )

7-14 Biji diblender dengan buah betik sahaja di amalkan


Protokol 1.Minggu pertama 2 kali sehari (8am & 8pm )
Protokol 2.Minggu kedua 3 kali sehari (8am, 2pm & 8pm )
Protokol 3.Minggu ketiga 4 kali sehari ( 8am,12am, 2pm & 8pm )


Protokol 4.Minggu keempat 5 kali sehari(4.08 am,8.08am,12.08pm,4.08pm,8.08pm)
Protokol 5.Minggu kelima 6 kali sehari (4am,8am,12pm,4pm,8pm dan 12am)


Minggu ke enam mula dari protokol 1 hingga protokol 5, begitulah seterusnya.


Darah tinggi
5-7 Biji di makan begitu saja atau diblender dengan sebarang jenis buah. Amalkan 2 kali hingga 3 kali sehari.
Kencing Manis


5-7 Biji di makan begitu saja atau diblender dengan sebarang jenis buah. Amalkan 2 kali hingga 3 kali sehari.
jantung dan Kardiovaskular
8-10 Biji di makan begitu saja atau diblender dengan sebarang jenis buah. Amalkan 2 kali hingga 3 kali sehari.


Mengurangkan bintik-bintik hitam & jerawat , sel-sel mati serta menghilangkan kulit kasar . hasilnya kulit terlihat lebih berseri-seri dan pemukaan kulit wajah lebih halus
5-7 Biji di makan begitu saja atau diblender dengan sebarang jenis buah terutama lobak merah ( carot ). Amalkan 2 kali hingga 3 kali sehari.


Radang paru-paru
7- 10 Biji di makan begitu saja atau diblender dengan sebarang jenis buah. Amalkan 2 kali hingga 3 kali sehari.


Asma/alahan / resdung

5-7 Biji di makan begitu saja atau diblender dengan sebarang jenis buah ( apple, angor, carot, tembikai dll ). Amalkan 3 kali hingga 4 kali sehari.

Autoimmune / SLE


5-7 Biji di makan begitu saja atau diblender dengan sebarang jenis buah ( apple, angor, carot, tembikai dll ). Amalkan 3 kali hingga 4 kali sehari.


Menghilangkan Keputihan
3-5 Biji di makan begitu saja atau diblender dengan sebarang jenis buah apple. Amalkan 3 kali sehari.

P/s : Pantang makan kobis, tembikai, timun, nangka, lobak putih ( sebarang sayur yang berwarna putih )
PANTANG INI HANYA UNTUK ORANG KEPUTIHAN SAHAJA.

Senggugut


5-7 Biji di makan begitu saja atau diblender dengan sebarang jenis buah ( apple, angor, carot, tembikai dll ). Amalkan 3 kali hingga 4 kali sehari.Melancar perjalanan darah haid5-7 Biji di makan begitu saja atau diblender dengan sebarang jenis buah ( apple, angor, carot, tembikai dll ). Amalkan 3 kali hingga 4 kali sehari.


Menghilangkan bau hamis faraj
5-7 Biji di makan begitu saja atau diblender dengan sebarang jenis buah ( apple, angor, carot, tembikai dll ). Amalkan 3 kali hingga 4 kali sehari.

UPDATED 30/11/2011


Ramai yang bertanya kepada saya apakah yang dikatakan biji aprikot yang berkualiti dan bagaimana untuk mengenalinya.Dari segi harga,biji aprikot yang pahit dijual dengan harga RM80.00 hingga RM150.00 satu kilo.Hanya biji aprikot yang pahit dikatakan mengandungi apa yang dikenali sebagai “amygdaline” atau “leaterile” yang berfungsi memusnahkan sel2 kanser.Kebanyakan biji aprikot dibawa masuk dari Turki,Syria dan Iran.Terdapat juga jenis biji aprikot yang tidak pahit dan dijual pada harga RM40 ke RM60 sekilo.Biji aprikot yang tidak pahit ini telah diakui tiada nilai2 disegi perubatan kecuali nutrisi2 sokongan untuk nutrisi untuk sel.

 

Apakah semua biji aprikot sama disegi kualiti.TIDAK

 

Biji aprikot sepertimana biji2 buah2an lain yang berminyak berkecenderungan ditumbuhi kulat jika tidak segera dikeringkan.Sejenis kulat yang kerap tumbuh pada biji aprikot dikenali sebagai AFLATOXIN.Ia sejenis fungus dari kumpulan MYCOTOXIN toksid pencetus kanser kepada manusia khususnya kanser hati.

 

Untuk menghindari ujudnya fungus jenis ini biji aprikot yang telah dikeluarkan dari cengkerangnya perlu dikeringkan serta merta dibawah kelembaban 7 peratus dalam masa 48 jam.Selepas itu ia perlu disimpan dalam tempat yang dingin dengan kadar kelembaban yang selamat.

 

Olih kerana biji aprikot mudah terdedah kepada jangkitan kulat,faktor kebersihan semasa memprosesnya adalah penting.Jika anda pernah menonton dokumenteri bagaimana peladang2 di New Zealand memproses dan membungkus buah2an mereka,itulah cara sepatutnya biji aprikot diproses dan dibungkus.

 

Untuk mengekalkan kandungan amigdalin didalamnya biji aprikot tidak bolih dipanaskan atau dijemur dibawah sinaran matahari.Namun sesuatu yang menjadi kemuskilannya ialah pengedar sering menyarankan kepada pembeli untuk membasuh biji aprikot dengan air garam,mengeringkannya sebelum dimakan.Kaedah pengeringan tanpa menggunakan sinaran matahari ( jemur dalam tempat yang redup ) akan menambahkan risiko biji aprikot ditumbuhi kulat.Kebiasaanya biji aprikot akan nampak kering pada permukaannya tetapi yang sebenarnya ia masih lembab dibahagian bawah kulitnya.Apabila anda terus simpannya dalam balang dalam beberapa minggu ia akan ditumbuhi kulat.

 

Biji aprikot yang kurang kandungan Amigdalinnya bolih dikenali melalui warnanya yang coklat gelap.Biji aprikot yang tinggi kandungan amigdalinnya bewarna coklat cair.Adakalanya pengeluar gemar membasuh biji aprikot dengan kaedah apa yang dipanggil “stone wash” untuk merubah warna biji aprikot.Olih itu beli biji aprikot dari sumber2 yang diyakini.

 

Adalah amat penting anda membeli biji aprikot yang diproses secara hygenic dan ujian makmal dilakukan untuk memastikan kualitinya.Atas faktor2 tersebut website ini hanya menjual biji aprikot dari California ( USA ) kerana pengedarnya telah menyakinkan penulis biji aprikot mereka diproses dengan menggunakan teknologi terkini dan kualitinya dipantau olih pihak berkuasa.

 

Biji aprikot yang anda beli dari website ini tidak perlu dibasuh.Hanya simpan dalam tempat yang dingin jika anda berhasrat untuk menggunakannya dalam tempoh yang melebihi 3 bulan.Ia perlu disimpan dalam bekas kedap udara untuk menggelakkannya terdedah pada kelembaban.

updated 5 April 2012

Ramai pesakit kanser berfikir bahawa mengunyah beberapa biji aprikot sehari adalah memadai untuk membunuh sel2 kanser.Ramai diantara mereka berfikir adalah memadai menelan beberapa biji kapsul aprikot untuk menghalang perebakkan sel2 kanser.

 

Tahukah anda 1 biji pil navodalin 500mg adalah menyamai 175 biji aprikot pahit.Jika anda tidak mengambil suntikkan leaterile sebagai dos utama,anda perlu menelan 6 biji pil navodalin sehari untuk mendapatkan jumlah yang mencukupi untuk menghadapi sel2 kanser.

 

Ini bermakna anda perlu mengunyah 175 x 6 = 1050 biji aprikot sehari.Apabila anda menelan kapsul aprikot  anda perlu makan sekurang2nya 30 hingga 50 biji sehari untuk mendapatkan dos yang menyamai 6 biji pil navodalin 500mg.Inilah juga sebabnya mengapa pil  navodalin 500mg dijual dengan harga RM600 hingga RM1000 untuk 100 biji tablet.

 

Berdasarkan faktor diatas,jika anda tidak sanggup mengunyah 1000 biji aprikot sehari dan kemampuan kewangan anda amat terhad untuk membeli pil navodalin 500mg,saya menyarankan anda melakukan seperti berikut

 

Kisar 1 peket biji aprikot pahit organik California.Anda tidak perlu basuh biji aprikot,memadai hanya tampi untuk membuang sisa2 habuk biji aprikot.

 

Gunakan kitaran yang paling perlahan untuk menggelakkan biji aprikot menjadi terlalu panas.Kepanasan melampau akan menyebabkan unsur leaterile akan terhurai.Inilah juga sebabnya mengapa biji aprikot tidak bolih dijemur dibawah sinaran matahari.

 

Isikan biji aprikot yang telah dikisar tadi dalam balang kaca kedap udara dan simpan dalam bahagian dingin peti ais.

 

Untuk tujuan pencegahan atau anda ada masaalah yang berkaitan penyakit2 selain kanser, gunakan 1/2  sudu teh sehari.

 

Untuk mereka yang telah disahkan mempunyai kanser,anda perlu ambil sekurang2nya 5 sudu teh sehari dan digandakan menjadi 1 sudu teh setiap 1 jam sehingga anda masuk tidor.Adakalanya anda memerluka sehingga 8 ke 10 sudu teh sehari bergantung betapa serius kondisi kanser anda.

 

NAMUN ADALAH PENTING ANDA MEMULAKAN DENGAN DOS  YANG  RENDAH DAHULU DAN DIPERTINGKATKAN JUMLAHNYA  PERLAHAN LAHAN.INI ADALAH CARA YANG AGAK SELAMAT UNTUK MENGGELAKAN SIMPTOM2 OVERDOS TERJADI.

 

Simptom2 overdos B17 adalah loya,pening kepala dan muntah.

 

Adalah PENTING anda amalkan kerap minum air tanpa klorin untuk bantu proses detoks dan menstabilkan tekanan darah.Ambil perhatian,semua produk2 berkaitan B17 berupaya menjatuhkan tekanan darah.Olih itu sentiasa ambil produk2 B17 selepas makan atau makan sesuatu sebelum mengambil biji aprikot.Sebiji pisang atau sepotong papaya adalah memadai.

 

Jika anda baru menggunakan biji aprikot simptom2 dibawah akan kelihatan selepas satu minggu menggunakannya.Ia adalah bersifat sementara dan tempoh berlakunya adalah  bergantung kepada masaalah kesihatan yang sedang anda alami.

 

Demam

Berpeluh

Tumbuh bisul pada angota badan

Jerawat yang banyak pada bahagian muka jika anda ada masaalah resdung

Kerap buang air besar dan air kencing berbau busuk

Kebanyakkan pakar berpendapat biji aprikot tidak sesuai diambil olih

 

Wanita yang sedang hamil

 

Ibu yang menyusukan anak

 

Kanak2 dibawah umur 7  tahun.Walaubagaimanapun dibarat ibu2 sering menaburkan sedikit serbuk biji aprikot kedalam makanan anak2 mereka untuk menyediakan unsur2 B17 didalam badan.

 

Website ini ada menjual biji aprikot California yang telah dikisar halus untuk mereka yang mempunyai masaalah mendapatkan pengisar yang bersesuaian.Setiap balang mengandungi lebih kurang 600  biji aprikot yang dikisar dan dijual dengan harga RM90.00 tidak termasuk kos pos.

 

19 thoughts on “CARA MENGAMBIL BIJI APRIKOT”

 1. Assalamualaikum,

  Suami saya telah disahkan mengidap bengkak hati dan hepatitis B. Mengikut Dr., sakit beliau adalah masih di peringkat awal. Memandangkan beliau tidak berminat dengan saranan Dr. di hospital, buat masa ini, beliau menjalani rawatan secara homopati.

  Kami telah mengikuti artikel berkenaan dengan B17 dan berminat untuk mencubanya. Bolehkah kami mengambilnya tetapi masih meneruskan rawatan secara homopati tersebut?

 2. Alat yang diperbuat dari besi juga dapat menghilangkan zat. Adakah pernyataan ini benar? Kebanyakkan blender atau kesemuanya, “blade”nya adalah diperbuat dari besi. Ada cadangan tentang blender yang terbaik untuk digunakan bagi menggantikan blender yang sedia ada di pasaran?

 3. hmm… ada lagi persoalan. Mengikut artikel u, elakkan semua produk tenusu. Bagaimana pula dengan susu kambing dan susu kuda yang mengikut pendapat ramai bagus untuk penyakit yang berkenaan dengan hati.

  Untuk menguat atau memberi tenaga, suami saya suka telur masak separuh atau telur rebus. So, yang ni pun tak boleh ke?

 4. ya susu kambing dan susu kuda segar bolih diambil.
  cuma susu lembu samada yang segar atau sebarang
  produk yang diolah dengannya tidak bagus untuk kanser.
  Bahkan susu kambing dikatakan mempunyai unsur2 anti kanser.

  Growth Factors & Cancer

  Why does taking testosterone increase prostate cancer risk ?

  How can having cystic breasts increase breast cancer risk ?

  In cystic breasts, breast-cells are more sensitive to substances stimulating cell-fission, and therefore cell-reproduction-rate is higher. And by taking testosterone, prostate- and muscle-cells are more stimulated to reproduce. In tissues where reproduction-rate is increased, growth of mutated cells is stimulated as well, increasing cancer-risk.

  By absorbing external growth factors, tumors can originate. And tumors can become malignant when they, due to a mutation, start producing more growth factors, stimulating their own reproduction.

  Therefore, tissues sensitive to the growth factors in milk are susceptible to cancer through consuming milk.

  A large number of scientific investigations have revealed that consuming milk increases prostate cancer-risk (28), and also breast (29) and lung cancer risk. (in men) (30)

  sementara telor tidak digalakkan kerana unsur2 kulat dan protinnya yang merangsang pembiakkan sel kanser.

  yang terbaik ialah ambil protin dari buah2an dan sayuran dan ia lebih membantu kepada pesakit kanser.

 5. engidap hepetitis b kronik adalah terdedah dengan kanser hati.
  jika doktor telah mengesahkan ianya kanser hati,puan harus segera
  merawatnya.
  kaedah homopati adalah juga ok untuk merawat sesetengah jenis kanser,
  bergantung kepada jenis2 herba yang digunakan.
  b17 tiada masaalah untuk diambil dengan sebarang jenis rawatan termasuk homopati.
  kerana ia juga berunsur herba.
  Biji aprikot bolih diberikan dalam 10 – 20 biji sehari secara berteruan.
  perlu diingat kanser hati adalah penyakit senyap yg tidak menzahirkan tanda2 kesakitan pada peringkat
  awal sehinggalah ia mencapai tahap 4.
  Disamping mendapat rawatan alternatif saya cadangkan suami puan membuat pemeriksaan berkala dengan
  pihak hospital untuk melihat keberkesanan sebarang rawatan alternatif agar sesuatu dapat dilakukan segera jika
  percambahan sel kanser tidak menunjukkan sebarang pengurangan umpamanya menambahkan dos b17 kepada yg lebih tinggi umpamanya pengambilan pil b17 500mg.

 6. saya nak tanya…mak saya kea kanser hati stage 4….so better dia makan biji apricot atau pil apricot yg ada dijual?
  terima kasih

 7. Boleh ke biji appricot tu saya makan sampai 50 biji sehari walaupun saya tidak menghidap kanser.saja2 hanya untuk makanan rutin

 8. saya ada asma dan ada keturunan kanser payudara…kalau saya nak makan untuk asma dan mencegah kanser payudara berapa biji harus saya makan ??

 9. isteri saya mengidap kenser usus dan beliau mengandung sudah 14 minggu, bolehkah beliau makan biji appricot mengikut aturan yang disyorkan

 10. Kebanyakkan terapi alternatif membuat ristriction kepada pengidap2 kanser yang sedang hamil atau yang sedang menyusukan anak.Begitu juga dengan kaedah terapi metabolik vitamin B17.
  Apa yang bolih disyorkan untuk kes2 seperti ini adalah mengamalkan diet anti kanser dan menghindari diet yang menjadi pemangkin kepada merebaknya sel kanser.
  Apa yang bolih dicadangkan ialah pengambilan susu kambing secara tetap dan banyak makan buah2an dan ulaman.
  Yang terbaik adalah berbincang dengan pakar pemakanan untuk mendapatkan informasi lengkap bagaimana jenis2 makanan anti kanser bolih mempengaruhi kesihatan janin
  terima kasih

 11. Saya brumur 27 tahun dan sdg begiat dlm sukan bina bdn..dan utk itu,sya perlu mkn mkanan berunsur protin bg membentuk otot mcm telur dan dada ayam.dan saya buat masa ini,tiada penyakit kanser.ada kemungkinan ke sya dpt kanser sb pengambilan protin dari telur dan dada ayam.purata telur 10biji(putih shj),dan 3 ketul dada ayam..

 12. Ayah saya disahkan menghidapi kanser usus stage 4. Tetapi keadaannya sekarang stabil dan tidak menunjukkan kesakitam yang teruk. Hanya kerap batuk, susut berat badan dan kurang selera makan.

  Doktor mengatakan bahawa kaedah pembedahan tidak lagi sesuai kerana sel kansernya telah merebak ke bahagian organ hati dan paru-paru. Kemoterapi juga tidak digalakkan.

  Bagaimanakah cara untuk saya membantunya dari segi rawatan / pemakanan? Adakah sesuai untuk beliau mengambil capsul biji apricot?

 13. Kaedah kimoterapi bukan sahaja tidak sesuai untuk kanser yang telah bermestasis malah ia juga amat tidak sesuai untuk orang yang telah berumur melebihi 60 tahun.
  Apabila sesorang yang diserang kanser khususnya kanser paru2 selera makan telah hilang ini akan menyebabkan berat badan jatuh dengan drastik.
  Antibodi perlu dihasilkan dan penghasilannya dengan kadar yang mencukupi untuk menghalang merebaknya bakteria kanser memerlukan seseorang itu makan dengan cukup dan seimbang makanan2 yang perlu untuk pembinaan enzim.
  Masaalahnya seperti yang diperkatakan tadi bagaimana anda menguruskan seseorang itu telah makan dengan cukup jenis2 permakanan untuk fungsi penghasilan enzim dan antibodi.Dan tidak semua orang mampu makan makanan2 ini atas sebab2 selera dsbnya.
  Apa yang anda perlukan ialah suplimen berkaitan penghasilan enzim pengkerias dan supplimen yang berkaitan penghasilan antibodi.

  Biji aprikot atau kapsul aprikot bolih dimakan sebagai pencerna protin yang mengelilingi sel kanser,itu tugas dia namun tugas menyerang sel kanser ialah tugas antibodi.Persoalannya,apakah antibodi anda kuat untuk melaksanakan tugas ini.

  Saya mencadangkan anda untuk memberinya taheebo life tea samada yang berbentuk kapsul atau kulit kayu dibuat teh diamalkan setiap hari
  Taheebo life tea bersifat antibiotik ia merangsang sum-sum tulang ynruk menghasilkan antibodi yang mencukupi untuk berhadapan dengan jangikan virus dan bakteria termasuk kanser.

  Supplimen lain yang diperlukan ialah enzim pengkerias untuk penghasillan enzim berkaitan untuk pencernaan protin sel kanser.

  Disamping amalkan makanan buah2an,sayuran dan ulaman.Untuk protin saya syorkan pengambilan susu kambing diminum setiap pagi dan malam.

  Anda bolih mendapatkan produk2 berkaitan dari laman web ini,cumanya taheebo dalam bentuk barks ( kulit pokok taheebo ) sudah kehabisan stok dan hanya akan sampai 2 minggu lagi

  MEGAZYME FORTE – RM130 90 TABLET – 1 BULAN
  TAHEEBO CAPSULES ( 300 CAPSULES ) -RM400 – 1 BULAN
  TAHEEBO BARKS RM300 – 1- 2 BULAN PENGGUNAAN

  019-2594593

  Terima kasih

 14. kakak saya sedang mengambil hormon replacement therapy (HRT).bolehkah dia memakan biji aprikot sebagai langkah mencegah kanser kerana saya ada membaca,bj aprikot mengeluarkan hormon estrogen dan HRT itu sendiri mengandungi hormon trsebut..adakah berkemungkinan lbh menggalakkan sel kanser?

  Terima Kasih

 15. Assalam,
  Ibu saya telah mengidap kanser payu dara 10 tahun lepas dan telah membuang bahagian yang dijangkiti. Pada pertengahan tahun ini 2011, doktor mengesahkan kanser telah merebak ke paru-paru dan sebanhagian tulang (tulang belakang dan kedua kaki). Harap bantuan tuan untuk membantu menasihati pemakanan yang sesuai  untuk mencegah dan mengawal sel kanser beliau (termasuk biji aprikot ini) Terima kasih

 16. Terima kasih kerana singgah

  Kanser yang telah bermestasis perlu kepada tindakkan yang amat segera.Selain perlu menghadapi tumor di lokasi asal perawatan perlu juga memberi perhatian kepada kuman kanser yang telah pergi ke lokasi yang lebih kompleks iaitu tulang.

  B17 atau biji aprikot bukanlah jawapan muktamad kepada permasaalahan tersebut tetapi ia sekadar diperlukan untuk memperlahankan merebaknya sel2 kanser.

  Saya syorkan puan untuk mencuba penggunaan samada cantron @ protocel @ enteleve untuk terapi induk kerana ia lebih mudah diamalkan olih mereka yang telah burusia.Mereka yang telah berusia memerlukan jenis terapi yang tidak membataskan pengambilan makanan terutamanya protin.

  Puan bolih hubungi saya di no tel 019 259 4593 untuk maklumat tambahan

  Terima kasih

Comments are closed.

cafemlm08@gmail.com sms/whatsApps 019-2594593

12 visitors online now
12 guests, 0 members
Max visitors today: 14 at 02:52 pm UTC
This month: 21 at 02-09-2018 01:26 am UTC
This year: 27 at 01-10-2018 01:44 pm UTC
All time: 187 at 04-25-2010 08:29 pm UTC
error: Content is protected !!