browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vitamin b17-FAHAMI APA YANG ANDA BELI

Kaedah rawatan alternatif dalam mengubat kanser sebenarnya telah berusia lebih 100 tahun diluar sana,maksud saya di luar Malaysia.Dan di Malaysia ia popular semenjak dua atau 3 tahun kebelakangan ini.Namun sebelum ini ada beberapa individu yang telah mencuba kaedah ini dengan membawa masuk biji aprikot ke Malaysia.


Dan dari sejak itu ramai telah mendapat info mengenai apa yang dikatakan vitamin B17 dan keberkesanannya merawat pelbagai jenis kanser.Dan lebih ramai individu mengimpot biji aprikot kerana permintaan yang tinggi.

 

Saya sendiri,semenjak berkecimpung dalam mempromosi dan menjual biji aprikot telah banyak mendapat info2 positif mengenainya.Hanya 1 saja info negetif,tak ramai yang bolih mengunyahnya kerana rasanya yang pahit.Bagi mereka yang sememangnya positif kanser rasa pahit bukan masaalah besar,mereka akan cuba pelbagai kaedah untuk memasukkan sejumlah biji aprikot kedalam perut.


Namun kebergantungan kepada biji aprikot semata2 tidak memberikan impak maksima terutamanya kepada penderita kanser kronik tahap 3 dan 4.Sesetengah jenis kanser memerlukan pengambilan sehingga 300 ke 400 biji aprikot sehari yang ramai pembeli saya merasakan amat sukar.Tetapi itulah jumlah yang perlu diambil untuk memerangi kanser secara berkesan.


Pakar metabolik mencadangkan pengambilan 6 biji pil b17 500 mg sehari jika anda ada kanser.1 biji pil b17 500 mg bersamaan dengan 175 biji aparikot.Ini bermakna anda kena makan 1050 biji aprikot dalam masa satu hari.


Itulah jumlah yang sepatutnya diambil olih penderita kanser tahap 3 dan 4.Satu perkara yang perlu diingat pengambilan vitamin B17 semata mata bukanlah jawapan lengkap dalam memerangi kanser namun Dr Kerbs menyatakan ia adalah memadai sekurang kurangnya badan anda mempunyai pertahanan sementara dalam mencegah merebaknya sel kanser.Itulah sebabnya ramai pemakan2 biji aprikot yang menghubungi saya mengatakan kesakitan yang biasa mereka alami telah semakin berkurangan atau tiada kesakitan langsung.

 

Terdapat juga dikalangan mereka yang membeli B17 injectible yang disuntik kedalam salur darah bersama injectible vitamin C.Namun sama seperti diatas ia cuma penambahan satu protokol berbanding dengan mengambil tablet yang tidak diambil bersama vitamin c.

 

Pengambilan secara carca marba seperti ini,walaupun pada sesetengah keadaan ia memberikan kesan positif,namaun bergantung kepada jenis kanser dan kondisi pesakit.Ia tidak akan banyak membantu kepada pesakit2 yang telah atau sedang menjalani kimoterapi.Dan bahkan potensi menemui kegagalan kepada pesakit2 yang terlantar dan menerima makanan dan minuman melalui tiub adalah tinggi.


Seseorang yang menjual produk2 B17 kepada anda sepatutnya mendapat info yang lengkap mengenai kanser anda dan mencadangkan apakah yang paling sesuai untuk kondisi anda.


Menjual b17 injectible kepada anda yang sedang terlantar dan makan melalui tiub perlu dinasihatkan untuk dilakukan dibawah pengawasan klinik atau hospital.


Ini adalah kerana pesakit tadi perlu mendapat suppliment2 yang mencukupi untuk boost imune system disamping bacaan bp perlu dilakukan secara kerap kerana b17 berpotensi menurunkan tekanan darah.Terus memberikan b17 injectible dalam bacaan bp yang rendah amat merbahaya.Nyawa amat penting untuk dipertahankan walaupun dalam keadaan pihak hospital mengatakan tiada apa lagi yang dapat dilakukan.

 

Disamping pengguna B17 terutamanya jenis injectible pengawasan ketat harus diberikan kepada kesihatan  organ detokfikasi seperti buah pinggang dan hati.Kedua2 organ ini amat penting berada dalam keadaan yang sihat kerana dalam tempoh pengambilan B17 berjuta juta kuman kanser yang mati harus dikeluarkan dari dalam badan dengan kadar segera.Membiarkan kuamn ini dalam badan akan menyebabkan darah menjadi toksid dan ini sangat merbahaya.


Perkara yang paling mujarab ialah memberi minum air sehinggap 7 litre sehari.Bagaimanakah agaknya orang yang sedang terlantar dirumah untuk minum air sebanyak itu.Itulah sebabnya saya menyarankan untuk mereka yang sedang terlantar melakuknya diklinik atau hospital.Disamping doktor perlu mengawasi buah pinggang sentiasa berfungsi dengan sempurna dengan diberikan suplimen2 tertentu khusus untuk buah pinggang dan hati.


Itulah juga sebabnya di Mexio diujudkan hospital khusus untuk merawat pesakit kanser dengan kaedah B17 kerana B17 memerlukan khidmat2 sampingan peralatan hospital untuk melaksanakan tugas merawat dengan lebih berkesan.


Dibawah adalah apa yang sebenarnya dikatakan protokol terapi metabolik B17 agar anda tidak tertipu dengan apa yang didakwa sebagai protokol lengkap.

 

Amigdalina B17 Injectible

Injectible Vitamin C

Pancreatic Enzyme

Pil Vitamin B17 500mg

Suntikan DMSO

Vitamin B15 atau asid pangamik

AHCC atau yang seumpanya untuk mengukuhkan imun sistem

Shark Cartiledge-sirip jerung

Vitamin A

Suplimen anti oksidan yang lain.

Penggunaan biji aprikot setiap 1 jam

 

Adalah penting anda benar benar faham tentang apa yang anda gunakan kerana B17 telah berada diluar sana selama 100 tahun dan pihak hospital di Mexico mempunyai rekod yang cemerlang dengan menggunakan kaedah B17.


Jika ianya tidak berkesan keatas anda ia bukanlah disebabkabn sel kanser anda amat degil kerana apa jua jenis kanser ia adalah sama iaitu jenis sel trphoblast dan B17 seperti juga dadah kimo mampu membunuhnya.Cuma B17 membiarkan sel yang sihat untuk terus hidup sementara dadah kimo membunuh secara pukal sel anda.


Olih itu saranan saya,jika anda ingin menggunakan kaedah B17 pastikan anda mendapatkan info yang lengkap dan beli dengan penuh berhemah.


Anda perlu mengawasi akan   penjual diluar sana yang mengambil kesempatan menjual produk   b17 dengan harga sehingga RM28,000 ke RM40,000 untuk 3 bulan treatmen.

 

Apa sebenarnya yang anda dapat ialah produk2 yang tidak tepat umpamanya suplimen2 tambahan yang dibelinya dari farmasi2 dan menjualkannya kepada anda dengan harga berlipat kali ganda.


Untuk memudahkan perkiraan anda protokol lengkap B17 sepatutnya beredar dalam lingkungan RM7000  ke RM10,000 sahaja untuk 1 setengah hingga ke 2 bulan treatment.Olih itu jangan mudah terpedaya dengan kaedah B17 sehingga mencecah lebih dari RM10,000.


Dan terdapat juga individu /syarikat yang mengeluarkan kapsul aprikot yang menjanjikan “bulan dan bintang” kepada penderita kanser.Hanya dengan memakan kapsul aprikot mereka anda dijanjikan untuk sembuh dari kanser.Ini tidak benar dan tidak semudah itu.


Satu kapsul aprikot mengandungi maksima pun bersamaan dengan 5 biji aprikot.Untuk penderita kanser peringkat 1 dan 2 anda perlu makan sekurang kurangnya 6 biji pil 500mg setiap hari.Setiap biji pil 500mg adalah bersamaan dengan 175 biji aprikot.Ini bermakna anda perlu mengunyah  1050 biji aprikot dalam sehari.


Dan untuk kapsul aprikot anda perlu makan 200 biji sehari!.Ini bermakna anda perlu beli 30 botol kapsul aprikot untuk kegunaan selama 1 bulan.Jika setiap botol berharga RM100 bermakna satu bulan anda perlu berbelanja RM3000.Ini pun belum menjamin anda akan sembuh kerana ia cumalah 1 protokol dari sejumlah protokol yang  dinyatakan diatas.Dan sepekara lagi anda perlu kepada suntikkan amigdalina B17 diambil bersama kapsul aprikot tadi.


Pada pengamatan saya kapsul aprikot hanya sesuai untuk diambil sebagai langkah2 pencegahan.Kerana saya pernah menjumpai jenis2 kapsul aprikot yang dibuat dengan menggunakan biji aprikot yang bermutu rendah.Sedangkan pil b17 samaada 100mg dan 500mg dibuat menggunakan biji aprikot organik  terbaik dunia yang dibekalkan olih  peladang2 dari Australia dan Pakistan ( daerah Hunza ).Untuk mengetahui kualitinya anda perlu buka kapsul dan letak atas lidah.Ia sepatutnya pahit bukan tawar atau lemak2.

 

Terdapat juga dalam pasaran mereka yang tidak bertanggungjawab memproses sendiri pil b17 dan melebelkannya sebagai 500mg sedangkan rasanya sedikit pun tidak pahit.Ia dijual dengan harga RM350 untuk 100 tablet.Sedangkan tablet Novadalin 500mg dari Mexico hanya berharga RM490 sahaja.Ini sangat merbahaya kerana kita tidak pasti tahap “hygenic” pil yang dihasilkan.Periksa botol dengan teliti sebelum membuat pembelian.( saya akan cuba dapatkan botolnya untuk diletakkan dalam website ini untuk kemudahan anda mengenalpastinya supaya tidak mudah tertipu.)

 

Adalah lebih selamat anda membeli biji aprikot yang benar2 pahit dan membuat sendiri kapsul aprikot supaya anda benar2 mendapat menafaat dari khasiat vitamin B17.Anda bolih membeli biji aprikot , kapsul dan mesin tangan dari website ini.


Olih itu anda perlu bijak dan jangan mudah terpedaya dengan janji janji “bulan dan bintang” yang anda akan sembuh dari kanser terutamanya jenis2 kanser tahap 4.


Dan sekiranya anda ingin membeli b17 injectible,walaupun dalam protokol disebut sehingga 7 kotak bersamaan dengan 70 botol,anda tidak perlu beli kesemua.Memadai anda hanya  beli 2 atau 3 kotak dahulu dan ini cukup untuk  2 minggu penggunaan.Tindak balas b17 sepatutnya telah berlaku dalam tempoh 2 minggu anda menggunakannya,walaupun sedikit.