browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Penyataan Nasihat Perubatan

Website ini diujudkan bukanlah bertujuan untuk menggantikan apa apa nasihat perubatan atau rawatan  hospital,sebaliknya ia adalah untuk berkongsi maklumat2 berkenaan dengan kanser dan kaedah2 rawatan alternatif yang terdapat atau digunakan diseluruh dunia.


Anda diminta merujuk kepada doktor / hospital untuk mendapatkan nasihat2 dan kaedah2 rawatan yang lebih terperinci untuk kondisi kanser yang anda hidapi.


Apa2 suplimen yang dicadangkan di website ini adalah mendapat kelulusan dari pihak FDA  Amerika  dan ianya adalah suplimen permakanan( dietry suppliment ) untuk mengembalikan fungsi semulajadi badan untuk menghadapi kanser.Ia tidak mendapat pengiktirafan pihak berkuasa perubatan sebagai ubat untuk merawat kanser.


Kaedah2 rawatan alternatif  dan kaedah pengambilan suplimen yang dicadangkan adalah secara umum dan tidak spesifik.Ianya banyak bergantung kepada jenis kanser,tahap kanser,kondisi keseluruhan kesihatan,dan beberapa perkara berkaitan.


Anda dinasihatkan untuk mendapatkan pandangan kedua jika ingin menggunakan kaedah rawatan alternatif atau membeli suplimen2 berkaitan.


Terima Kasih

Admin

cafemlm.com